Gå til innhold

Om meg

Om meg
Cathrine Løvenskiold Wilhelmsen – coach, skribent, foredragsholder og siviløkonom .Cathrine1

Har jobbet 10 år i Nordea Shipping, og siden 2006 som coach – i egne og andres selskap. Driver i dag utviklingsselskapet Pevelop sammen med to særdeles dyktige damer; Hanne Riege og Ebbeline Petterøe. Besøk oss gjerne på www. pevelop.no. 

Tidligere toppidrettsutøver og kan litt om å tøye strikken altfor langt, og om driven, besettelsen – og etter hvert begrensningen – ved å være et utpreget konkurransemenneske.

 Mor til 3 fine folk og gift med en flott mann med morell-øyne (ref innlegg under Nysgjerrig på…).

Har en super skrivepartner i Ann Elin Schüssel, og sammen har vi nylig hatt følgende artikler på trykk i Hegnar Kvinner:
«Mindfulness og superalger my ass» (http://www.hegnar.no/kvinner/article758050.ece)
«De som er sterke gråter» (http://www.hegnar.no/kvinner/article758929.ece)
«Jobb smartere, ikke hardere» (http://www.hegnar.no/kvinner/article757453.ece)

Holder også foredrag om temaene vi skriver om.


Bakgunn for Superkrefter.no
Bakgrunn for bloggen er at jeg liker så godt å lese, tenke, samle informasjon og skrive. Jeg har vilt mange bøker og er garantert en av Amazons bedre kunder. Noe av det beste jeg vet er å sette sammen eksisterende informasjon på nye måter – litt fra en bok her, litt fra en annen bok der, noe jeg hører og ser, egne og andres erfaringer, osv – alt dette eltes sammen og gir meg refleksjoner, perspektiv, inspirasjon og engasjement til å teste ut nye ideer. Og lyst til å formidle noe av det jeg går og tenker på og engasjeres av, som forhåpentlig andre kan ha nytte og glede av.

Jeg er veldig glad i faget mitt! Samtidig som jeg er interessert i mye som ikke er direkte relatert til faget mitt. Etter min mening henger nå alt allikevel sammen…. Ifølge avdøde Steve Jobs er ”creativity just having enough dots to connect – to connect experiences and synthesize new things”. Bli gjerne med meg på min ”quest” etter informasjon, kunnskap, mønstre, tanker, ideer, sitater, temaer, møter med spennende mennesker, bøker, filmer, teater, musikk, bilder osv osv, listen er i grunnen uendelig!

Min misjon er enkel: Jeg håper at bloggen min kan inspirere deg og glede deg over utvikling – det er så supergøy!! Ikke alltid med en gang, men definitivt  på lang sikt – og det motsatte føles uutholdelig…

Jeg må poengtere at dette er mine personlige meninger og ikke noe som skal følges slavisk eller bokstavelig. Jeg håper at du som leser gjør deg opp dine egne meninger og refleksjoner om det jeg skriver – bruk det gjerne, men gjør det til ditt, på din måte! Ingen eier sannheten, og jeg er av den overbevisning at det finnes uendelig mange metoder og måter å utvikle seg på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: